Cins
Arı LGBTT Topluluğu olarak, İTÜ'de toplumsal cinsiyet kavramını tartışmaya açarak, eşcinsel varlığını görünür kılmak, örgütlenebilmek, sosyal aktivitelerde bulunmak, deneyim ve bilgi paylaşmak adına tüm üniversite bileşenlerine açık etkinlikler düzenleyerek bu baskı ortamını hafifletmek niyetindeyiz.

5 Mart 2011 Cumartesi

Film Gösterimi - Tillsammans(Birlikte)


2. Dönemde Tillsammans(Birlikte) filmiyle tekrar buluşuyoruz. Film öncesinde kısa bir tanışma gerçekleştireceğiz ve sonrasında da film hakkındaki izlenimlerimizi paylaşıp değerlendirmede bulunacağız.


Tillsammans(Birlikte)
Yazan & Yöneten: Lucas Moodysson
Yapım: 2000, İsveç, 106 dk.
Elisabeth kocası Rolf'ten sıkılır ve valizlerini toplayıp çocukları da yanına alarak erkek kardeşi Göran'ın yanına gider. Sene 1975'tir, Göran "Tillsammans"(Birlikte) denen bir komünde yaşamaktadır. Burası filmin büyük bir kısmının geçtiği yerdir ve yanlızca bu geniş ailenin üyelerinin değil birkaç kişinin daha etkilendiği olayların gerçekleştiği yerdir.

KSB Küçük Salon
11 Mart Cuma - 18:00
İTÜ Cins Arı Lezbiyen Gey Biseksüel Travesti Transseksüel Öğrenci Topluluğu

2 yorum:

  1. İnternette aratıldığında 'Tillsammans' diye çıkıyor bilemedim siz mi yanlış yazdınız yoksa imdb mi bir hata yapmış ama yazım hatası yaptıysanız kötü olmuş. Uyarmak istedim.

    YanıtlaSil
  2. Evet afişte ve blog'ta yanlış yazılmış ama bir "l" harfinin sorun çıkaracağını düşünmüyorum, blogu da düzeltiyorum. teşekkürler :)

    YanıtlaSil