Cins
Arı LGBTT Topluluğu olarak, İTÜ'de toplumsal cinsiyet kavramını tartışmaya açarak, eşcinsel varlığını görünür kılmak, örgütlenebilmek, sosyal aktivitelerde bulunmak, deneyim ve bilgi paylaşmak adına tüm üniversite bileşenlerine açık etkinlikler düzenleyerek bu baskı ortamını hafifletmek niyetindeyiz.

31 Ekim 2010 Pazar

Film Gösterimi//Serseri Mayınlar

Yönetmen : Ferzan Özpetek
Senaryo : Ivan Cotroneo , Ferzan Özpetek
Yapım : 2010, İtalya , 110 dk.

Oyuncular

Riccardo Scamarcio (Tommaso) , Nicole Grimaudo (Alba) , Alessandro Preziosi (Antonio) , Lunetta Savino (Stefania) , Ennio Fantastichini (Vincenzo)

“Serseri Mayınlar”, makarna üreticisi bir İtalyan ailesinin geleneksel ve ahlaki kalıpların dışına çıkan çocuklarının, ne yöne gideceği kestirilemeyen öykülerini anlatıyor.

Ferzan Özpetek, bu öykülerin iç-içe geçirdiği büyülü bir zamanın içine çektiği izleyiciyi, oyuncularının yarattığı duygu denizindeki gel-gitlerle baş başa bırakıyor… Ünlü yönetmenin iki arkadaşının başına gelen gerçek bir olaydan esinlenerek yazdığı “Serseri Mayınlar”da, İtalya’nın ünlü oyuncularından Riccardo Scamarcio ve Alessandro Preziosi başrolü oynuyorlar.

1 yorum:

  1. Merhaba. Üniversitemiz dışından, zamanında LGBTT gibi vakıflarda aktif gönüllülük yapmış birinden haberlerim var! Kulübün başkanına ya da yetkili herhangi birine ulaşmaya çalışıyor. Bu yorumu gören herhangi biri bana damlahas@gmail.com adresinden ulaşırsa, pek memnun olacağımdır. Sevgiler.

    YanıtlaSil